09 januari 2016

Gott nytt odlingsår!

Kylan och snön kom tillslut, och hungriga rådjur betar murgröna och magnoliaknoppar i Karin Berglunds fina trädgård i Mölndal där vi hälsade på igår. Bästa Karin hör ni i ett av de kommande avsnitten av Odlarna. 
Det har inte direkt kryllat av inlägg här den senaste tiden, men trots att det inte alls verkar så har vi ägnat en hel del tid åt bloggen de senaste veckorna. På vilket sätt hoppas vi kunna berätta nu till veckan, då vi återigen kommer att börja blogga mer regelbundet. Vore förstås jätteroligt om ni vill hänga med även under odlingsåret 2016!

De senaste dagarna har vi även varit i Göteborg och spelat in ett par nya avsnitt av Odlarna. Exempel på personer som ni får träffa framöver är Anders Stålhand, chefsträdgårdsmästare i Göteborgs Botaniska och trädgårdsexpert i tv4, Dante Hellström, som kan allt om skogsträdgårdar, Rune Kalf-Hansen, kock och kokboksförfattare som bara använder ekologiska råvaror i säsong, och dessutom fantastiska trädgårdsikonen Karin Berglund! Säsongsstart blir det den 15 januari, och har ni missat tidigare avsnitt så hittar ni dem som vanligt här, eller genom att söka på Odlarna i Itunes eller Acast.

4 kommentarer:

 1. Underbart med så många program att se fram emot! Karin är min stora idol, utan Din trädgård hade jag aldrig satsat på så många 'ovanliga' buskar och träd för 15 år sedan.
  Kristina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är Karin fantastisk, kul att hon fick dig att våga i trädgården! Och tack för att du lyssnar!

   Allt gott,
   Olof och Anna

   Radera
  2. Det bästa som händ mig på länge var att upptäcka odlarna.So kul att lyssnar på alla intressanta intervjuerna.Snart har jag lyssnat på alla.Karin Berglunds bok Lust och Fägring satt igång mitt trädgårdsintresse på allvar.
   MVH Renate

   Radera
  3. Tack snälla för dina fina kommentarer - de värmer verkligen och peppar oss i vårt arbete med podden!
   Så roligt med böcker som påverkar ens liv och vardag såsom Karin Berglunds Lust och fägring gjort för dig. Karin är verkligen en inspiratör även för oss.

   Hoppas du fortsätter att lyssna på Odlarna även nästa år - vi håller nu på att planera nya avsnitt för 2017 :-)

   Kikade in på din blogg också - vilken jättefin trädgård du ser ut att ha - ser så vackert ut även nu i december! Väldigt fina bilder också!

   Allt gott! Anna och Olof

   Radera